De winkel

De Winkel

Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel. In onze winkel vind je een zeer uitgebreid assortiment sportartikelen van de bekendste sportmerken. Ons assortiment bestaat een zeer ruime selectie aan voetbal- en zaalschoenen, voetbalkleding, zaalsportartikelen, zwem- en badkleding, sportaccesoires en fan artikelen van je favoriete club! Bij Sporthuis Reintjens leg je de juiste basis om van jouw wedstrijden een succes te maken!

Daarnaast heb je de mogelijkheid om je favoriete sport- of fanartikel in onze winkel te laten bedrukken met bijvoorbeeld een naam, logo en rugnummer. Wij kunnen bijna alle shirts, sportbroekjes en trainingspakken voor je bedrukken. Binnen drie werkdagen ligt jouw bestelling klaar in onze winkel om op te halen!

Tevens adviseren wij verenigingen en scholen met veel plezier bij de keuze van nieuwe sportkleding. Kom gerust eens langs in onze winkel en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor team- of schoolwear. In ons ruime assortiment met tal van collecties van verschillende kwaliteitsmerken vind je zeker wat je nodig hebt!